FŐZÉS GYÖMBÉR ESSZENCIÁLIS OLAJJAL
Esszenciális olajokkal sokkal hatékonyabban ízesíthetjük ételeinket, mint szárított fűszerekkel vagy egyéb aromákkal. Az esszenciális olajok hatóereje sokkal intenzívebb, mint a szárított fűszereké vagy egyéb aromáké, így már a legcsekélyebb mennyiségben alkalmazva is szédületes ízhatást képesek kölcsönözni az ételeknek. Ha tehát főzés közben gyömbér esszenciális olajat használ, az a legjobb, ha a „fogpiszkálós” módszert alkalmazza: mártsa egy tiszta fogpiszkáló végét az olajosüvegbe, majd keverje a többi hozzávalóhoz. Miután alaposan elkeverte az ételben, kóstolja meg, hogy szükség lesz-e még több olajra vagy sem.
ELSŐDLEGES ELŐNYÖK:
- Meleg, földes aromájának köszönhetően világszerte számos étel elkészítéséhez használatos, népszerű konyhai fűszer.
- Alkalmazza szárított vagy friss gyömbér helyett édességekhez, például mézeskalácshoz vagy gyömbéres kekszekhez.
HASZNÁLATI MÓDOK:
- Egész gyömbér helyett alkalmazzon egy csepp olajat édességek és sós-fűszeres ételek elkészítéséhez egyaránt.
- A gyömbérolaj rendkívül hasznos összetevő sütemények, például banánkenyér vagy piték készítéséhez is.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
ÉTELÍZESÍTÉSHEZ
Csak külsőleges használatra.
FIGYELMEZTETÉS: Csak hígítva alkalmazza. Ne vegyen be naponta egy cseppnél többet. Gyermekektől elzárva tárolandó. Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést.
Jogi nyilatkozat: Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.